Wat is de afkorting DKV?

Wat is de afkorting DKV?

De DKV CARD is de entreekaart voor het grootste en dichtste distributienetwerk van de transportbranche. Bij meer dan 100.000 acceptatiepunten in meer dan 42 landen kunnen DKV klanten met de tank- en servicepas alle voertuiggerelateerde diensten in Europa betalen en van vele voordelen profiteren.

Wat is een DKV tankstation?

DKV tank- en service cards bieden u toegang tot Europa’s grootste acceptatienetwerk. DKV tankkaarten zijn er voor brandstof voor uw wagenpark, of dat nu auto’s, trucks of beide zijn. Met de DKV Card regelt u ook uw Europese tolafrekeningen en veel andere diensten zoals hulp bij pech, parkeren of car-/truckwash.

Hoe herken je een DKV tankstation?

Hoe herken je een DKV tankstation? Op de toenaderingsborden langs de snelweg staat al aangegeven of het tankstation is aangesloten bij DKV. Ook op de zuil met prijsinformatie staat aangegeven of het tankstation is aangesloten bij DKV.

Welke tankstations vallen onder DKV?

Enerzijds zijn er aanbieders die een lijstprijssysteem hanteren, waar je brandstof afneemt tegen de landelijke adviesprijs en waar bedrijven wellicht achteraf korting krijgen. Anderzijds is er het pompprijsnetwerk, dat bij DKV grotendeels bestaat uit tankstations van Argos, Tango en TinQ.

Wat dekt mijn DKV hospitalisatieverzekering?

DKV Hospi Select dekt de medische kosten (consultatie bij de gynaecoloog, kine, enz.) tot 30 dagen voor en 120 dagen na opname. Voor DKV Hospi Flexi worden je medische kosten tot 30 dagen vóór en 90 dagen ná opname vergoed. Bij DKV Medi Pack worden medische kosten het hele jaar door aan 80% terugbetaald.

Wat zit er in mijn DKV polis?

Onze verzekeringen

  • Hospitalisatie. DKV biedt je een volledig gamma hospitalisatieverzekeringen dat tegemoet komt aan al je noden.
  • Ambulante kosten.
  • Tandzorg.
  • Gewaardborgd inkomen.
  • Zorgverzekering.

Wat is gedekt door DKV?

De lijst van gedekte zware ziekten: kanker, leukemie, ziekte van Parkinson, ziekte van Hodgkin, ziekte van Pompe, ziekte van Crohn, ziekte van Alzheimer, AIDS, diabetes, tuberculose, multiple sclerose, amyotrofische laterale sclerose, cerebro-spinale meningitis, poliomyelitis, progressieve spierdystrofie, encephalitis.

Wat dekt hospitalisatieverzekering niet?

Een hospitalisatieverzekering: betaalt de hospitalisatiekosten terug (ongeval, ziekte, zwangerschap, bevalling, palliatieve zorg) die uw ziekenfonds niet vergoedt. In het bijzonder de verblijfskosten, erelonen van specialisten, verzorging, geneesmiddelen en medisch materiaal.

Hoe DKV contacteren?

Hoe kan ik DKV contacteren?

  1. Adres: Loksumstraat 25, 1000 Brussel.
  2. Tel: 02 287 64 11.
  3. Fax: 02 287 64 12.
  4. Rekeningnummer: rekeningnummer DKV.
  5. Verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0739.

Wat dekt Medi card DKV?

Heb je een DKV hospitalisatieverzekering, maakt de Medi-Card® je het gemakkelijk om een snelle terugbetaling te krijgen van je voorgeschreven geneesmiddelen voor en na je opname. Heb je een ambulante verzekering of een DKV Medi Pack, kun je je Medi-Card® AssurPharma het ganse jaar door gebruiken.

Wat dekt mijn polis DKV?

Een verzekering Ambulante Kosten dekt de behandelingen die niet gepaard gaan met een hospitalisatie (medische en paramedische raadplegingen, geneesmiddelen, brillen, lenzen, enz.) maar die toch een stevige impact op je begroting kunnen hebben. Met een verzekering Ambulante Kosten van DKV zit je goed van bij het begin.

Wat is verzekerd bij hospitalisatieverzekering?

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering op de wettelijk verplichte ziekteverzekering. Ze dekt medische kosten ten gevolge van een ziekenhuisopname door ziekte, ongeval of bevalling. Zo’n verzekering dekt bepaalde kosten verbonden aan de opname én aan de voorafgaande zorg en nabehandeling.